Próxima reunión CENTRO PEPITA CASANELLAS, viernes 3 de abril a las 19:00

Temas a tratar: Polideportivo Energía, actuaciones diversas, comisiones en distrito y otros

lunes, 21 de mayo de 2007

Resposta del Partit Popular - José Antonio Calleja (Conseller Portaveu)

Les antigues instal·lacions esportives de la SEAT, i que fins al juliol del 2.006 ocupava l'esportiu Energia, han prestat un bon servei des de el punt de vista esportiu en el barri de Sant Cristòfol i en general als barris de La Marina, des de fa molts anys.

Amb el tancament de l'Esportiu Energia, es va desencadenar la alarma :

1.- tancava la última instal·lació esportiva del barri de Sant Cristòfol
2.- què passaria a partir de llavors amb aquests terrenys?
3.- on practicarien esport els veïns/es?. A la Marina segur que no.

Als barris de la Marina actualment, no n'hi ha cap instal·lació esportiva pública. A més, el complex de La Bàscula és tancat des de fa uns mesos, fruit de la mala planificació del Districte i d'haver canviat el projecte que n'hi havia per un altre. A dia d'avui, si un vol fer esport té que anar a les Picornell, amb el problema agreujat de que el bus del barri no hi arriba.

Nosaltres vam plantejar en dos Consells Plenaris celebrats l'any passat, una pregunta i una proposició d' acord, per tal de garantir el futur dels terrenys del carrer Energia com a esportius. Vam intentar que tots els partits polítics del Districte agaféssim el comprimís de garantir l'ús esportiu d'aquests terrenys independentment de qui gobernés a partir del 27 de maig. L'equip de govern va rebutjar la nostre proposta dient que no tenien perquè garantir res, perquè ja estava assegurat l'ús esportiu. Aquells que no van voler saber res de la nostre proposta, ara anunciant que l'ajuntament comprarà properament els terrenys del carrer Energia. Quina casualitat que ho anuncien en període electoral, però no diuen quan ens costarà a tots aquesta compra, quan els costarà als veïns/es de La Marina?. Els antics terrenys esportius de La SEAT en el seu moment haurien pogut sortir gratis gairebé, i el districte no els va voler ; ara, anys després hem de pagar tots una bona pila de milions que lògicament el Districte vol amagar.

En qualsevol cas, un cop es faci la compra i sigui qui sigui el que governi, el Districte ha de posar-se a treballar ràpida i conjuntament amb els veïns/es i Entitats, per tal de fer el millor projecte esportiu pel barri de Sant Cristòfol i en general per la Marina. Cal explicar no només que es compraran els terrenys. Realment el que molts volem saber, és què es pensa fer allà. El que cal és fer un equipament esportiu de qualitat : amb una piscina, pista poliesportiva i gimnàs. Integrant a més la petanca dins de les seves instal·lacions.

José Antonio Calleja.
Conseller Portaveu Partit Popular Sants-Montjuïc.

No hay comentarios: