Próxima reunión CENTRO PEPITA CASANELLAS, viernes 3 de abril a las 19:00

Temas a tratar: Polideportivo Energía, actuaciones diversas, comisiones en distrito y otros

martes, 29 de mayo de 2007

..que se n'ha fet de l'esperit esportiu ??

És inevitable que cada vegada que passem per davant de les antigues instal·lacions del poliesportiu de la SEAT i veient l’abandó que pateixen ens posem a recordar el seu antic esplendor: els entrenaments de l’ equip d’atletisme, els cursets de natació, les competicions esportives entres les escoles del barri, les exhibicions de gimnàstica rítmica , els partits de “balonmano” a la pista coberta...

Són uns records que a mi m’emocionen, de la meva vida,de quan era petita i d’un passat no tan llunyà.

Però escoltant el que explica la gent, te n’adones de que aquest records són comuns i presents en moltíssima gent,persones grans i joves que et parlen del gimnàs, dels partits de bàsquet, del frontó...

I te n’adones de que les antigues instal·lacions de la SEAT tenen una memòria històrica immensa i que cadascú se’n guarda una part ,sempre relacionada amb l’esport.


Quan tenia 13 anys , formava part de l’equip d’atletisme de la SEAT, i juntament amb mi , 15 nenes més en la categoria aleví femení.

Ara penso que se n’ha fet d’aquell esperit esportiu femení ? Algú s’ha demanat on poden practicar avui en dia les noies algun tipus d’esport en aquest barri? Anant de compres al centre comercial ?

I quan parlem de aquesta necessitat esportiva de les noies, també podem parlar de les necessitats esportives dels nois, de la gent gran, de nens petits, de tots...

Resulta complicat pensar que a una zona tan poblada , amb tanta demanda esportiva, com és ara aquest barri, l’accés a l’esport sigui una dificultat que impliqui tants esforços per part de qui el vol practicar.

És evident que aquest esperit esportiu desaparegui si ni tan sols tens un espai on practicar-ho i potenciar-ho.

Els polítics s’han agilitzat alhora de prometre, confirmar, desconfirmar i reconfirmar la compra del terreny per a la creació d’equipaments municipals pel barri abans de les eleccions.


El barri ,per sobre d’aquestes promeses, continua en moviment i fent arribar la seva demanda a l’Ajuntament :

VOLEM RECUPERAR UNA INSTAL·LACIÓ HISTÒRICA I RECUPERAR-LA COM UNA INSTAL·LACIÓ ESPORTIVA DIGNE, QUE COBREIXI TOTES LES DIFERENTS NECESSITATS QUE POT TENIR EL BARRI I QUE PERMETI POTENCIAR NOVAMENT L’ACTIVITAT ESPORTIVA AL BARRI .

1 comentario:

Javier dijo...

Que Monica fue campeona !!! que queremos tener más campeones !!!