Próxima reunión CENTRO PEPITA CASANELLAS, viernes 3 de abril a las 19:00

Temas a tratar: Polideportivo Energía, actuaciones diversas, comisiones en distrito y otros

lunes, 11 de junio de 2007

Una sol·lució inmediata!!

Fa mesos que es denuncia la situació d'abandonament que pateixen les antigues instal·lacions del Poliesportiu Energia,actualment en propietat de l'Ajuntament segons les pròpies declaracions del Sr Jordi Hereu.

Des de fa mesos es denuncia la ocupació permanent i de forma il·legal, per part d'uns quants inmigrants( se n'han comptabilitzat aproximadament una trentena) d'origen rumà d'aquestes instal·lacions.

Els veïns denunciem amb trucades als mossos aquesta situació i contemplen des de les nostres cases com els agents demanen la documentació al personal i els fan desallotjar els espais.Però la ocupació es torna a repetir sempre al cap d'unes hores.

La inseguretat creix al barri,els bars i establiments de la zona pateixen la presència d'aquest grup, que tendeix a abusar de l'alcohol i a proferir insults i amenaces de caràcter sexual al sector femení concretament.

La presència de centres educatius propers i la informació darrera de que durant la matinada de dijous a divendres es va produir una agressió de caràcter sexual a les portes del Poliesportiu, ens provoquen INQUIETUT i ANGOIXA davant la IMPOTÈNCIA i la INSEGURETAT que es viu amb aquesta situació.


Reclamem a l'Ajuntament,actualment propietari d'aquests terrenys:

UNA SOL·LUCIÓ INMEDIATA!!
No volem haver de redactar articles que denunciin situacions com la que s'ha viscut aquesta setmana passada.

2 comentarios:

Javier dijo...

Para tener fuerza deberíamos denunciar la situación de forma individual. Solicitudes al Ayuntamiento, denuncias a Guardia Urbana y Mossos ... es intolerable que ocurra esto.

Mònica Carrión dijo...

Aquesta carta és una còpia de la que he adreçat a la pàgina de www.bcn.cat

En aquesta adreça d'internet hi ha un apartat titolat "L'Ajuntament t'escolta" i on pots redactar via e-mail una incidència,suggerència,queixa o agraïment a l'Ajuntament.

Jo també penso que hem de fer arribar la nostra veu a l'Ajuntament.

Si nosaltres mateixos no defensem la seguretat i el benestar del nostre barri,no podem esperar que uns altres ho facin per nosaltres.

Salut i barri !!