Próxima reunión CENTRO PEPITA CASANELLAS, viernes 3 de abril a las 19:00

Temas a tratar: Polideportivo Energía, actuaciones diversas, comisiones en distrito y otros

lunes, 11 de junio de 2007

Asociación de Vecinos

Varios medios de comunicación se han interesado por la noticia de la supuesta violación del pasado viernes a la 1h30 horas de la madrugada. Los medios necesitan ser objetivos y tener confirmadas las noticias. Se han dirigido als Mossos d'Esquadra y les han dicho que no pueden informar de este tipo de denuncias.

Al dirigirse a la plataforma les hemos trasladado a la Asociación de Vecinos, para que su presidente, Sr. Fernando Abad, informe del tema. Parece que desde primera hora del día siguiente ya estaba enterado. Hemos informado directamente al Sr. Abad y ha aceptado amablemente hablar con los medios.

Hemos aprovechado esta situación para comentar aspectos del polideportivo con el Sr. Abad. En breve os escribimos un artículo con más noticias.

1 comentario:

jovesdelamarina dijo...

Crec que haureim de tractar aquest tema amb molt de respecte i prudència.

La plataforma ha d'evitar utilitzar noticies tan tristes com aquetses per fer-se resó. El fet que una agressió sexual passes davant de les velles instal·lacions esportives no ens donarà més dignitat ni agilitzarà el diàleg polític.

No entenc gaire que algun representant polític s'interessin per aquets fet i no per la quantitat de canets honorífics ja realitzat o les propostes de la plataforma.
Més interessant seria que oferissin recolçament per entrar a l'ordre del dia dels planaris de districte el futur del poliesportiu. Això sí que beneficiaria al procès i sí que és una funció que els partit poden i han de fer per ha ajudar a les reivindicacions dels ciutadans i ciutadanes.

Siguem persones crítiques i evitem el "morbo" o la utilització partidista que es pot fer d'aquest tipus d'esdeveniments.

Per últim felicitar a totes les persones de la plataforma que tant de treballl i dedicació estan possant. Com ha mostra aquest blog i els centenars de carnets honorífics ralitzats.

Endavant!!!

Salut i barri!!

Beatriz