Próxima reunión CENTRO PEPITA CASANELLAS, viernes 3 de abril a las 19:00

Temas a tratar: Polideportivo Energía, actuaciones diversas, comisiones en distrito y otros

miércoles, 10 de octubre de 2007

de Jordi Hereu al correu del Poliesportiu

Participeu amb les vostres idees al Programa d'Actuació Municipal 2008-2011

Barcelona té bons projectes.

Després de les eleccions municipals l'Ajuntament comença a elaborar, escoltant les necessitats i reptes plurals de tota la ciutat, el Programa d'actuació municipal per als propers anys. Ens sembla que és el que cal perquè dóna respostes a la Barcelona que volem i obre noves perspectives.

Per això, a l'Ajuntament també volem saber la vostra opinió: si us sembla oportú el que proposem, si alguna cosa és millorable i, molt especialment, us demanem que ens indiqueu el que encara hi falta. Barcelona és de tothom: volem consensuar-la des de propostes de diàleg, col·laboració i pacte. I volem el compromís comú de realitzar-les més que bé.

Hem agrupat tots els projectes a l'entorn de sis grans línies d'acció estratègiques: una Barcelona per a tothom, amb una economia forta i una ocupació de qualitat, on tot sigui molt a prop dels ciutadans i les ciutadanes, una Barcelona sostenible i contra el canvi climàtic, una Barcelona capital de Catalunya i amb un bon govern.

Quan vaig assumir ser alcalde de Barcelona vaig prometre ser l'alcalde de la gent: per ser-ho de veritat, us demano que manifesteu la vostra opinió, allò que us preocupa, allò que segur que hem de fer per a la ciutat compartida, amb més il·lusió, amb més progrés.

La pregunta que guiarà tot el procés de consulta és molt directa: "Tu què faries?" Sentiu vostra la ciutat. Opineu amb el cor i la raó. Comenteu les vostres propostes amb la família i els amics. Barcelona avui necessita idees de baix a dalt i de tots els colors.

Rebreu informació del Pla a casa a través de la revista Barcelona Informació i de material especialment dissenyat per afegir-vos al debat. El web municipal, un bloc, missatges d'SMS, el telèfon del civisme i butlletins faran més fàcil que tots i totes hi digueu la vostra.

Aquesta consulta vol ser l'exemple d'un estil de govern municipal més còmplice amb els ciutadans i les seves organitzacions. Un estil que continuarà fent-vos saber, primer, si s'ha acceptat el que heu proposat. Una vegada aprovat el programa al Consell Plenari Municipal, us l'enviarem a casa i serà un contracte polític entre l'Ajuntament i els ciutadans i les ciutadanes. Després continuarem el diàleg que ara obrim amb noves iniciatives i informació sobre les realitzacions.

Pels bons projectes, som-hi tots!

Gràcies.
Jordi Hereu
Alcalde de Barcelona
Barcelona, octubre 2007

Per participar:
http://www.bcn.cat/pam
http://w32.bcn.cat/APPS/pamwebpartWeb/index.do?Channel=2
http://www.bcn.cat/blogpam

No hay comentarios: